Fragole


  Это пирожное делалось для конкурса от компании Dr. Oetker. И это стало моей первой победой в подобных мероприятиях. Пирожное простое, нежное и очень вкусное. Внешне они похожи на так называемые вупи пай  (whoopie pie) или пирожное-сэндвич. Рецепт рассчитан на 5 пирожных диаметром 7,5 см.

Сливочное масло 100 гр.
Сахар 100 гр.
Яйца 2 шт.
Мука 170 гр.
Разрыхлитель 2 ч.л.
Какао-порошок 2 ст.л.
Соль 1/8 ч.л.
Молоко 80 мл.
Ванильный экстракт 2 ч.л.
Клубника
Маскарпоне 250 гр.
Сахарная пудра (по вкусу)
Шоколадные украшения 1 упаковка




 Разогреть духовку до 200 градусов С.
  
 Сливочное масло комнатной температуры взбить с сахаром. Продолжая взбивать, добавить по одному яйца.

  Добавить муку, соль, разрыхлитель и взбить. 

  Влить молоко и ванильный экстракт. Взбить до однородности. 

  На пекарской бумаге нарисовать карандашом окружности (размер зависит от ваших предпочтений). С помощью кондитерского мешка с насадкой отсадить тесто на противень. Выпекать 9 минут. Готовность проверять зубочисткой (она должна оставаться чистой). Перед сборкой полностью остудить. 

  Маскарпоне взбить с сахарной пудрой. Переложить массу в кондитерский мешок. 

  Нарезать клубнику.

  На одну половинку пирожного в центр выложить клубнику. Заполнить сыром сначала по краям, потом полностью покрыть ягоду. Затем повторить слой с клубникой и сыром. Создать бортик из шоколадного украшения и накрыть второй половинкой пирожного. 



  This cake was made for the contest from the company Dr. Oetker. And it was my first win in such events. Cake is simple, gentle and very tasty. Outwardly, they look like the so-called Whoopie pie (whoopie pie) or cake sandwich. The recipe is for 5 cakes diameter 7.5 cm

100 grams of Unsalted Butter, softened at room Temperature
100 grams of Granulated Sugar
2 Eggs
 

170 grams of  All Purpose Flour
2 tsp of baking powder
2 TBsp of cocoa powder  

1/8 tsp of Salt 80 ml (1/3 cup) of Milk
2 tsp of vanilla extract
Fresh Strawberries
250 grams
of Mascarpone Cheese, softened
Powdered sugar (to taste)
1 package chocolate decorations


  

  Preheat your oven to 350 degrees. 

  Cream together the sugar and butter. Continuing to whisk, add the eggs one at a time.
  
  Add the dry ingredients and with the speed on low mix together and slowly add the milk, vanilla and just mix everything to combine. Make sure you give everything a good stir with a spatula from the bottom to incorporate any bit that wasn't mixed.

  On the baking paper with a pencil to draw a circle (the size depends on your preference). Using a pastry bag with a nozzle transplant dough on a baking sheet. Bake for 9 minutes. Willingness to check with a toothpick (it should remain clear). Cool completely before assembly.

  Mascarpone whipped with powdered sugar. Put the weight of a pastry bag.

  Slice the strawberries.

  On one half of the cake put the strawberries in the center. Fill the cheese on the edges first, then completely cover the berries. Then repeat with a layer of strawberries and cheese. Create a side of chocolate decoration and cover the other half of the cake.
 
 

Комментарии